SELAMAT DATANG KE BLOG INFORMASI KEHAMILAN, BERSALIN & MENYUSU MALAYSIA

SELAMAT DATANG KE BLOG INFORMASI KEHAMILAN, BERSALIN & MENYUSU MALAYSIA
LEADER & PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK. DAPATKAN VIVIX, SUPLEMEN HAMIL, BERSALIN MENYUSU SHAKLEE MALAYSIA

SELAMAT DATANG SEMUA

Selamat datang diucapkan kepada pembaca blog Bersalin Menyusu.. Blog ini merupakan kesinabungan daripada Blog Bonda Miza. Didalam Be...

Selamat datang diucapkan kepada pembaca blog Bersalin Menyusu..Blog ini merupakan kesinabungan daripada Blog Bonda Miza. Didalam Bersalin Menyusu, anda akan dikupaskan dengan info-info keibuan dan kekeluargaan. Di dalam blog ini, saya akan lebih menumpukan kepada penjagaan kesihatan sepanjang tempoh kehamilan, bersalin dan menyusu. Tidak dilupakan juga perkongsian tip-tip penjagaan anak dan kesihatan wanita.

Blog Bonda Miza, adalah blog saya yang santai dan lebih mengisahkan mengenai diri,keluarga, kerjaya saya termasuk tip kehidupan seharian.

Saya amat mengalu-alukan pembaca untuk meninggalkan komen, juga berkongsi pengalaman masing-masing agar lebih ramai mendapat manfaat melalui topik-topik yang dikongsikan..

Sedikit Pengenalan mengenai diri saya :

Nama saya : Sharifah Salmiza Binti Syed Hamid (nama pena saya adalah Bonda Miza)

Dilahirkan pada Julai 1981 di Sungai Lokan, Butterworth Pulau Pinang

Merupakan anak ke empat dalam lapan adik beradik.

Pasangan saya : Mohd Nazril Bin Musa

Kami memiliki sepasang cahaya mata, Puteri Rania Arissa dan Putera Ruzain Aliff


You Might Also Like

2 comments

jika ada pertanyaan sila tinggalkan komen / cadangan di sini yea. terima kasih atas komen anda.. moga bermanfaat.. :D, boleh juga hubungi saya di talian 012 5852034 (whatsapp/telegram) untuk info lanjut.

salam perkenalan mesra ~ Bonda Miza :D

WOW, BESTNYA JADI AHLI SHAKLEE! BUKAN SAHAJA ENJOY HARGA MURAH, MALAH LEBIH DARI ITU! SYOKNYA!!

WOW, BESTNYA JADI AHLI SHAKLEE! BUKAN SAHAJA ENJOY HARGA MURAH, MALAH LEBIH DARI ITU! SYOKNYA!!
Jadi ahli ni bukan sekadar dapat diskaun harga je, tapi ada lagi yang lebih best. Rupa-rupanya dapat bonus walaupun makan sendiri, WOW! kalau tempat lain pun tak adanya dapat cash back macam Shaklee. kira-kira balik berbaloi, sebab bonus yang BUKAN SAHAJA boleh cover harga vitamin itu balik malah rupanya lebih daripada itu. Syoknya! :D

..

..