SELAMAT DATANG KE BLOG INFORMASI KEHAMILAN, BERSALIN & MENYUSU MALAYSIA

SELAMAT DATANG KE BLOG INFORMASI KEHAMILAN, BERSALIN & MENYUSU MALAYSIA
LEADER & PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK. DAPATKAN VIVIX, SUPLEMEN HAMIL, BERSALIN MENYUSU SHAKLEE MALAYSIA

SENARAI BUTIK PAKAIAN ONLINE IBU HAMIL & MENYUSU

Salam, pagi tadi saya sibuk mencari baju nak dipakai, dah mula rasa ketat di bahagian perut. heheh. S o dalam dok mencari-cari, jumpa beb...


Salam, pagi tadi saya sibuk mencari baju nak dipakai, dah mula rasa ketat di bahagian perut. heheh. So dalam dok mencari-cari, jumpa beberapa laman yang saya rasa boleh dikongsikan dengan mummy semua. 

kalau-kalau gusar tak tahu nak cari kat mana, klik online je : alamatnya seperi di bawah : 

CREDIT : KOLEKSI GAMBAR BUTIK ADRINI'S
Banyak juga pilihan pakaian. menarik sangat. 

Jika mencari tip kesihatan dan suplemen Shaklee semasa hamil, bersalin dan menyusu, mummy boleh cari saya. 

Nak? Boleh saya bantu 😊

Sharifah Salmiza (Bonda Miza)
012 585 2034 
(whatsapp/telegram/sms/call)
www.bondamiza.com
www.bersalinmenyusu.com
"Founder Of BondaMiza Millionaire"
"Founder of Empayar Wanita Sedunia"


feel free to share dengan semua.

Moga bermanfaat.

'Be simply healthy'
Master To be Bonda Miza



You Might Also Like

0 comments

jika ada pertanyaan sila tinggalkan komen / cadangan di sini yea. terima kasih atas komen anda.. moga bermanfaat.. :D, boleh juga hubungi saya di talian 012 5852034 (whatsapp/telegram) untuk info lanjut.

salam perkenalan mesra ~ Bonda Miza :D

WOW, BESTNYA JADI AHLI SHAKLEE! BUKAN SAHAJA ENJOY HARGA MURAH, MALAH LEBIH DARI ITU! SYOKNYA!!

WOW, BESTNYA JADI AHLI SHAKLEE! BUKAN SAHAJA ENJOY HARGA MURAH, MALAH LEBIH DARI ITU! SYOKNYA!!
Jadi ahli ni bukan sekadar dapat diskaun harga je, tapi ada lagi yang lebih best. Rupa-rupanya dapat bonus walaupun makan sendiri, WOW! kalau tempat lain pun tak adanya dapat cash back macam Shaklee. kira-kira balik berbaloi, sebab bonus yang BUKAN SAHAJA boleh cover harga vitamin itu balik malah rupanya lebih daripada itu. Syoknya! :D

..

..